Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάϊ: Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στα social media και η αποκάλυψη της σχέσης τους

Η Λάουρα Νάργες είναι ερωτευμένη και τα σχόλιά της στο instagram επιβεβαιώνουν την ευχάριστη είδηση για την προσωπική της ζωή. 

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Χρήστο Σαντικάϊ, όπως αναφέρει η εφημερίδα “On Time” και η Σπυριδούλα Τριάντου στο σχετικό ρεπορτάζ της.

Πρόκειται για τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter. Αργότερα, τον είδαμε σε ηλικία 19 ετών, στο “The Voice” να ερμηνεύει το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Νίκου Βέρτη. 

Η σχέση της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάϊ, μετρά πλέον μήνες, μιας και το ζευγάρι απέφευγε να δημοσιοποιήσει τα ευχάριστα νέα για την προσωπική του ζωή. Να θυμίσουμε πως μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο, η Λάουρα δεν είχε κάνει δημόσια εμφάνιση με νέο σύντροφο στο πλευρό της.

Κάτι το οποίο συνέβη πρόσφατα, όταν η ίδια ταξίδεψε μέχρι τη Ρόδο, εκεί όπου και βρέθηκε μαζί της, ο τραγουδιστής που της έκλεψε την καρδιά. Η Λάουρα στηρίζει τον αγαπημένο της, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. 

Κάνοντας μια αναζήτηση στο προφίλ του Χρήστου Σαντικάϊ στο instagram, τα σχόλια της Λάουρας Νάργες δείχνουν το πόσο φανατικά στηρίζει τον τραγουδιστή με τον οποίο εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι

Read More

And More