Lara Fabian: Οι Stereo Soul θα ανοίξουν τη συναυλία της – Το μήνυμα της διάσημης τραγουδίστριας στους Έλληνες fans

Η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, η λατρεμένη Lara Fabian, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans! Opening act της βραδιάς θα είναι οι φιναλίστ του φετινού X-Factor, Stereo Soul.

Την σημαντική αυτή στιγμή στην πορεία τους “χειροκρότησε” και ο Θοδωρής Μαραντίνης που ήταν ο coach τους στο παγκοσμίως επιτυχημένο μουσικό show του ΣΚΑΙ.


Ο frontman των Onirama δήλωσε περήφανος για τα αγόρια του μέσα από τη σελίδα του στο facebook. Σε λίγες μέρες αναμένεται μάλιστα να κυκλοφορήσει και το πρώτο τους τραγούδι που είναι διασκευή της επιτυχίας του δυναμικού συγκροτήματος, “Οι φόβοι του πρίγκιπα”.

Επίσης, οι Stereo Soul είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους live μετά το X Factor στο πλευρό των Onirama και τώρα έχουν την τιμή να εμφανιστούν στο πλευρό της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Λίγο πριν έρθει στη χώρας μας έστειλε ένα video – χαιρετισμό στο ελληνικό κοινό. “Γεια σας! Είμαι η Lara Fabian. Στις 21 Σεπτεμβρίου θα βρίσκομαι στην Αθήνα, μαζί σας, και πάλι! Έχει περάσει αρκετός καιρός και πραγματικά χαίρομαι στην ιδέα ότι θα γιορτάσουμε μαζί τη μουσική. Θα σας δω εκεί!”

Δες το βίντεο με το μήνυμα καθώς και υλικό από ζωντανές εμφανίσεις της.

Μία από τις γυναικείες φωνές της χιλιετίας!

Μια φωνή, η οποία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως σήμερα μετρά δεκάδες επιτυχίες! Μία κορυφαία ερμηνεύτρια, που έχει συγκινήσει εκατομμύρια μουσικόφιλους μέσα από τα υπέροχα τραγούδια της, όπως “Je t’ aime”, “Je suis malade”, “Tout”, “Humana”, “La Difference”, “Si tu m’ aimes”, “Tu t’en vas”, “Adagio”, “I Will Love Again”, “I Am Who I Am”, “Requiem pour un fou”,”Broken vow”, “Love By Grace”, “Soleil Soleil” επιτυχίες, που την καθιέρωσαν ως μια ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

Μία καλλιτεχνική προσωπικότητα, μια δραματική σοπράνο μαγνητίζει το κοινό μέσα από τις ερμηνείες της, ισορροπώντας με τις δεξιότητες της φωνής της, που φθάνουν τις τρεις οκτάβες, σε μια γκάμα τραγουδιών που εκτείνονται από αισθαντικές μπαλάντες μέχρι τις «φαντασμαγορικές νότες ενός γαλλικού καμπαρέ».

Στις συναυλίες της δημιουργεί ένα ιδιαίτερο σύμπαν που γεννά ήχους, εικόνες και συναισθήματα. Μία αισθαντική ατμόσφαιρα που μαγεύει τους τυχερούς θεατές που βρίσκονται στα show της. Πολλά από τα τραγούδια της μοιάζουν να ξεπηδούν μέσα από κινηματογραφική ταινία – δεν είναι τυχαίο ότι η Disney τη διάλεξε για να δανείσει τη φωνή της στην Εσμεράλδα στη γαλλική εκδοχή της Παναγίας των Παρισίων, δίνοντάς την ευκαιρία να ερμηνεύσει μία μεγάλη της επιτυχία, το “Que Dieu aide les exclus”.

Κάθε show της μνημονεύεται ως μοναδικό για τη συγκινητική ερμηνεία της! Αυτό που την κάνει ξεχωριστή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα είναι η ικανότητα της Lara Fabian να ερμηνεύει σε επτά γλώσσες γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ρωσικά, φθάνοντας τις πωλήσεις των δίσκων της στα 32 εκατομμύρια ενώ τα βραβεία και οι παγκόσμιες διακρίσεις στο παλμαρέ της είναι αναρίθμητα. Έχει τραγουδήσει μάλιστα και στα ελληνικά, μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, το All Alone Am I (Μην τον ρωτάς τον ουρανό) του Μάνου Χατζιδάκι.

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More