Λατρεύετε τα… “σαπούνια” ; Βάλτε Alpha !

Ιστορίες έρωτα, προδοσίας, μίσους και αγάπης, δολοπλοκίες και μηχανορραφίες, έντονα πάθη, συγκινήσεις, ανατροπές και κρυμμένα μυστικά, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των τριών – συναρπαστικών λέει – “σαπουνιών” που τραβούν από σήμερα αυλαία και θα παίζουν καθημερινά στον Alpha, από τις 18:00 το απόγευμα, μέχρι τις 23:30 το βράδυ !
Με άλλα λόγια; Μιλάμε για έναν θερινό… τηλε-μαραθώνιο σαπουνόπερας κι όποιος αντέξει !
Το Αγιάζι του Έρωτα
Πόσες δοκιμασίες μπορεί να αντέξει ένας έρωτας;
Την αρχή του νέου καλοκαιρινού προγράμματος κάνει στις 18:00, Το Αγιάζι του Έρωτα, το οποίο θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Πρόκειται για μια δραματική – αισθηματική σειρά, τουρκικής παραγωγής που πρωτοπροβλήθηκε το Δεκέμβριο του 2005 από τον σταθμό Show TV, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση.
Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μια μεγάλη αγάπη που δοκιμάζεται από τα εμπόδια που συναντά στο δρόμο της. Οι δυσκολίες ανατρέπουν τη ζωή του Μεχμέτ και της Νερμίν και τους φέρνουν αντιμέτωπους με βασανιστικά διλήμματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν. Η απρόσμενη εισβολή του γοητευτικού playboy Εντέρ στη ζωή της Νερμίν απειλεί την ευτυχία του ζευγαριού και πυροδοτεί μία σειρά από εξελίξεις που θα αλλάξουν τις ζωές όλων.

Πρωταγωνιστούν ο Κενάν Ισμιρζάλιογλου (Μεχμέτ), η Σελίν Ντεμιρατάρ (Νερμίν), ο Ογκιούζ Γκαλελί (Εντέρ) και η Εμπρού Κιοτσάγκα (Φιλίζ).

Μενεξέ
Μακριά της δεν υπάρχει ζωή
Στις 20:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, θα προβάλλεται η τουρκική δραματική – αισθηματική σειρά, Μενεξέ, – για την οποία ήδη σας έχω μιλήσει – που θα παίζει καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη.
Η σειρά έκανε πρεμιέρα στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Kanal D τον Σεπτέμβριο του 2007, ενώ προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε πολλές άλλες χώρες. Η σειρά περιλαμβάνει πολλά εξωτερικά γυρίσματα στο Βερολίνο και την Κωνσταντινούπολη.
Πρόκειται για μια ιστορία πραγματικής αγάπης που είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Μενεξέ, μετανάστρια από την Τουρκία, ζει με την οικογένειά της στο Βερολίνο. Εκεί γνωρίζει τον Χαλίλ, έναν μετανάστη από τη Βοσνία. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται, όμως ο πατέρας της Μενεξέ έχει άλλα σχέδια. Ετοιμάζει το γάμο της κόρης του με έναν πλούσιο συμπατριώτη τους, φίλο του γιου του. Προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά τους, η Μενεξέ και ο Χαλίλ θα βρεθούν κυνηγημένοι στην Κωνσταντινούπολη. Ο αδερφός, ο άντρας και ο πατέρας της απειλούν τη ζωή της ενώ ο Χαλίλ καταδιώκεται από μυστικά του παρελθόντος. Ενώ ο κλοιός γύρω τους σφίγγει, διαφαίνεται ότι όλα μπορούν να ανατραπούν, αρκεί να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Και πρέπει να την βρουν σύντομα…

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Κιβάντς Τατλιτούγ, γνωστός και από τη σειρά Ασημένια Φεγγάρια, και η πρώην Μις Τουρκία, Σεντέφ Αβτσί.


Γυάλινος Κόσμος

Τι κρύβεται πίσω από τον αστραφτερό γυάλινο κόσμο ενός
mall;
Αμέσως μετά τη σειρά Μενεξέ, στις 22:00, από Δευτέρα έως και Πέμπτη θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη η δραματική σειρά βουλγαρικής παραγωγής, Γυάλινος Κόσμος.
Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη σειρά που έχει προβληθεί ποτέ στη βουλγαρική τηλεόραση. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το 2010 στο κανάλι bTV, όπου και προβάλλεται ακόμα, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης της τελευταίας δεκαετίας. Στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς συγκαταλέγεται και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σόφια, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε να κάνει και μία γκεστ εμφάνιση, υποδυόμενος τον εαυτό του.
Πάθη, ίντριγκες, έρωτες και εγκλήματα στήνονται γύρω από τον γυάλινο κόσμο του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Σόφιας. Πίσω από τις γυάλινες επιφάνειες του κτηρίου τα αντικρουόμενα συμφέροντα, οι παράνομοι έρωτες και πολιτικές συνωμοσίες κλυδωνίζουν τα θεμέλια της επιχείρησης και απειλούν τις εύθραυστες ζωές των ηρώων. Η επιστροφή του μαύρου πρόβατου της οικογένειας την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα του και ιδρυτή του εμπορικού κέντρου, πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και απειλεί να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά που για χρόνια ήταν πολύ καλά κρυμμένα. Τώρα όμως τα απροσδόκητα γεγονότα θα δοκιμάσουν τις σχέσεις μεταξύ τους και θα ανατρέψουν όλα όσα θεωρούνταν δεδομένα. Θα καταφέρουν οι ήρωες να αντέξουν την πίεση που θα ασκήσει στη ζωή τους η δίψα για πλούτο και εξουσία;
Πρωταγωνιστούν οι γνωστότεροι ηθοποιοί της χώρας, μεταξύ των οποίων ο Καλίν Βραχάνσκι (Κάμεν), η Έλενα Πέτροβα (Μποριάνα), ο Στέφαν Νταναΐλοφ (Ντίμιταρ) και η Γιάννα Μαρίνοβα (Έλενα), ενώ για τα γυρίσματα αξιοποιείται ψηφιακή τεχνολογία που συνήθως χρησιμοποιείται σε κινηματογραφικές παραγωγές.

Read More

And More