Λάβετε θέσεις, έρχεται το «X-Factor 3» !

Λάβετε θέσεις, έρχεται το «X-Factor 3» ! | tlife.gr

Την πρώτη χρονιά μας άρεσε, την δεύτερη χρονιά το αγαπήσαμε , την τρίτη χρονιά θα το λατρέψουμε. Ναι ,το «X-Factor» όπως ήταν αναμενόμενο , θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του χρόνου ! Το μουσικό ταλεντ-σόου του καναλιού του Αμαρουσίου ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας κι εσείς ; Δεν έχετε άλλη δουλειά απο το να αρχίσετε …γαργάρες !

Αν ενδιαφέρεστε να δείτε αν έχετε το … «X-Factor» ,αρχίστε απο τώρα γαργάρες ,γιατί απ ΄ότι έμαθα η κριτική επιτροπή φέτος δεν θα αστειεύεται. Τρίτη χρονιά «X-Factor» ,τρεις φορές έχουν γίνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Οπως καταλαβαίνετε, ο πήχης έχει ανέβει πολύ ! Ετσι, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου ήδη έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζουν την τρίτη έκδοση του σόου, το οποίο αποτελεί κι ένα απο τα πιο μεγάλα και σίγουρα όπλα που έχουν στα χέρια τους για του χρόνου και με το οποίο βεβαίως-βεβαίως θα πέσουν και στην μάχη της τηλεθέασης.

Και μιας και είπα κριτική επιτροπή, αυτές τις ημέρες αποφασίστηκε στον ΑΝΤ1, πως η κριτική επιτροπή θα πρέπει να ξεκινήσει το …τουρ της σε όλη την Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, προκειμένου να βρουν τα νέα ταλέντα που κρύβονται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οσο για το αν θα υπάρξουν τελικά …αφίξεις ή …αποχωρήσεις απο την κριτική επιτροπή; Απ ΄ότι μαθαίνω τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι ακριβώς όπως έχουν, αφού το κανάλι επιθυμεί ο συνδυασμός της κριτικής επιτροπής να παραμείνει ίδιος κι απαράλαχτος. Αυτό σημαίνει φυσικά πως όχι ούτε ο Γιώργος Θεοφάνους φεύγει, ούτε ο Ηλίας Ψιννάκης έρχεται, όπως γράφτηκε και ακούστηκε έντονα.

Στο …πόστο του θα παραμείνει απ ΄ότι όλα δείχνουν και ο Σάκης Ρουβάς ,ο οποίος ακόμη νέο συμβόλαιο μπορεί να μην έχει υπογράψει ,όμως , ήδη έχει πει το πολυπόθητο «ναι» στο κανάλι ,λέγοντας ουσιαστικά «ναι» και σε μία μικρή μείωση των αποδοχών του, αφού λόγω κρίσης ,αυτή την μείωση την έχουν δεχτεί όλα τα πρόσωπα του σταθμού, αναιξερέτως.

READ more