Λαχτάρα για γνωστό ηθοποιό όταν η γυναίκα του βρέθηκε λιπόθυμη στο μετρό!

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο ηθοποιός Γρηγόρης Ορφανουδάκης, γνωστός από τη σειρά “Το Νησί”, ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού στα Βριλήσσια. Ξαφνικά του τηλεφώνησε μια άγνωστη κυρία και τον ενημέρωσε ότι η γυναίκα του έχασε τις αισθήσεις της και για αρκετή ώρα βρισκόταν αναίσθητη στο μετρό της Δάφνης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” αναστατωμένος ο γνωστός ηθοποιός μπήκε στο αυτοκίνητο και μέσα σε 11 λεπτά έφτασε στο μετρό της Δάφνης. Όταν η γυναίκα του, Ειρήνη Κουτσάκη, ανέβαινε τις σκάλες του μετρό ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει κάτω. Αμέσως έτρεξαν να την βοηθήσουν και μόλις εκείνη βρήκε λίγο τις αισθήσεις της, ζήτησε να ειδοποιήσουν αμέσως τον άντρα της.
“Με κάλεσε στο κινητό μια κυρία και μου είπε: “Η γυναίκα σας είναι ξαπλωμένη στο έδαφος. Τι να κάνουμε;” Την προέτρεψα να καλέσει το ΕΚΑΒ, αλλά μου απάντησε: “Δεν μας επιτρέπει η γυναίκα σας. Θέλει μόνο εσάς.” Όταν έφτασα την βρήκα καθισμένη σε ένα πεζουλάκι σαν μαραμένο σκυλάκι, γιατί δεν είχε παγκάκια ο δήμος” δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.
Ο ίδιος είπε ότι μάλλον έφταιγε το άγχος που λιποθύμησε η γυναίκα του: “Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε φάει και την περιτριγύριζε κάποια ίωση. Όλα αυτά συν το άγχος που έχουμε όλοι μας, γιατί δεν είναι για κανένα τα πράγματα ρόδινα. Η δυστυχία έχει χτυπήσει και τη δική μας πόρτα και δεν χρειάζεται να φοράμε προσωπεία ή μάσκες.”

Read More

And More