Λαχτάρα για την Μπέττυ Αρβανίτη στο θέατρο – Το ατύχημα που έπαθε στη σκηνή

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε στο θέατρο η Μπέττυ Αρβανίτη. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» είχε μια άτυχη στιγμή στη σκηνή, αλλά ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα.

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Espresso, κατά το δεύτερο μέρος της παράστασης της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου, η Μπέττυ Αρβανίτη έπεσε σε ένα κενό του σκηνικού κατά τη διάρκεια του έργου και χτύπησε. Η ηθοποιός, μάλιστα, είχε φριχτούς πόνους και αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, αρνήθηκε να διακόψει την παράσταση και μετά από λίγο συνέχισε κανονικά την ερμηνεία της.

Τόσο το κοινό, όσο και οι συνάδελφοί της, την βοήθησαν να συνεχίσει κανονικά με το ρόλο της καθηλωτικής Αμάντα στο έργο του Τένεσι Ουίλιαμς, μετά το τέλος της παράστασης όμως, αποφασίστηκε να διακοπούν για λίγες μέρες οι εμφανίσεις της, ώστε να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στις 21 Νοέμβρη στο θέατρο!

Ευτυχώς, το διάστρεμμα που έπαθε στη σκηνή δεν ήταν κάτι σοβαρό και από αύριο, η Μπέττυ Αρβανίτη θα επιστρέψει κανονικά στη θέση της.

Read More

And More