“Λαχτάρα” για την Paris Hilton! Έχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της αξίας 2 εκατ. δολαρίων σε κλαμπ

Πριν από μερικές ημέρες, η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, ένα διαμαντένιο μονόπτερο 20 καρατίων, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ διασκέδαζε σε κλαμπ στο Μαϊάμι. Το περιστατικό συνέβη στο RC Cola Plant- Mana Wynwood και σύμφωνα με το Page Six, το δαχτυλίδι γλίστρησε από το δάχτυλό της και έπεσε σε παγωνιέρα σε διπλανό VIP τραπέζι.

Το δαχτυλίδι τελικά βρέθηκε χάρη στην επιχείρηση αναζήτησης που στήθηκε από το προσωπικό ασφάλειας και μία ομάδα θαμώνων, συμπεριλαμβανομένου του αρραβωνιαστικού της Πάρις Χίλτον, ηθοποιού Κρις Ζίλκα.

«Οι άνδρες της ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες με φακούς, με επικεφαλής τον Κρις και με τη βοήθεια άλλων θαμώνων» σύμφωνα με το Page Six. «Υπήρξε αναταραχή, άνθρωποι σέρνονταν στο πάτωμα, κάτω από τα τραπέζια, κάτω από τα πόδια των άλλων θαμώνων και κάτω από τα καθίσματα… Ήταν εκπληκτικό που κατάφεραν να δουν ακόμη και αυτό το τεράστιο διαμάντι σε έναν κουβά με πάγο. Η Πάρις φώναξε με ανακούφιση, όταν το δαχτυλίδι επέστρεψε στο δάχτυλό της» περιέγραψε πηγή στο Page Six.

Η κληρονόμος-επιχειρηματίας αργότερα έγραψε στο twitter για την εν λόγω βραδιά: «Το δαχτυλίδι ήταν τόσο βαρύ και μεγάλο κι ενώ χόρευα κυριολεκτικά έφυγε από το δάχτυλό μου σε μία παγωνιέρα σε άλλο τραπέζι. Από θαύμα ο αρραβωνιαστικός μου το βρήκε προτού το βρει κάποιος άλλος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το επέστρεφε. Είμαι τόσο τυχερή!».

Κι ενώ το δαχτυλίδι και η ολιγόλεπτη εξαφάνισή του έγιναν πρωτοσέλιδη είδηση, η θεία της Πάρις Χίλτον, Κάιλ Ρίτσαρντς, έμαθε τι συνέβη από τους παπαράτσι. Το ΤΜΖ συνέλαβε τη γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι «The Real Housewives of Beverly Hills» ηθοποιό, η οποία σοκαρίστηκε όταν έμαθε για το περιστατικό.

«Τι δεν το ήξερα αυτό!» είπε. «Σωπάστε!, την προειδοποίησα γι αυτό, την προειδοποίησα γι αυτό. Την προειδοποίησα να μην χάσει το δαχτυλίδι της».

Από εδώ και πέρα η Πάρις Χίλτον ίσως να θέλει να ακολουθήσει τις συμβουλές της Κάιλ Ρίτσαρντς για το πώς να κρατήσει το δαχτυλίδι ασφαλές: «Το ράβεις πάνω στο δάχτυλό σου… κρατάς το χέρι κλειστό» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More