Λαχτάρα για τον Γιώργο Παπανδρέου – Στο νοσοκομείο με την κόρη του Μαργαρίτα!

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε ο Γιώργος Παπανδρέου μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με την κόρη του Μαργαρίτα. Με αφορμή την εκδήλωση στη μνήμη του Ούλοφ Πάλμε, πρωθυπουργού της Σουηδίας που δολοφονήθηκε πριν από 31 χρόνια, που έγινε στο χωριό Μοχός του δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στο νησί με την κόρη του Μαργαρίτα. Μετά τα γλέντια όμως κατέληξαν στο νοσοκομείο, καθώς η Μαργαρίτα αισθάνθηκε μια αδιαθεσία.

Αφού πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, όπου ο Γιώργος Παπανδρέου, εμφανίστηκε ανανεωμένος, μαυρισμένος και χωρίς μουστάκι, μαζί με την κόρη του επισκέφθηκε την έκθεση των ιδρυτών του Wine Walkers Crete. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του neakriti.gr, πατέρας και κόρη διασκέδασαν πολύ, βρέθηκαν στα οινοποιία της περιοχής, δοκίμασαν και αγόρασαν κρασιά, αλλά η βόλτα τους είχε απρόσμενη κατάληξη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα ξημερώματα της Κυριακής, βρέθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όταν η Μαργαρίτα ένιωσε μια αδιαθεσία. Οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Φωτογραφία: neakriti.gr

Read More

And More