Λαζαράτου - Σταθάτος: Όλα όσα έγιναν στην γαμήλια δεξίωση! Ο ξέφρενος χορός της Χρουσαλά [pics,vids]

Λαζαράτου – Σταθάτος: Όλα όσα έγιναν στην γαμήλια δεξίωση! Ο ξέφρενος χορός της Χρουσαλά [pics,vids] | tlife.gr

Μετά από μόλις εννέα μήνες σχέσης, η Δήμητρα Λαζαράτου και ο Μιχάλης Σταθάτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με κουμπάρους την Μαριέττα Χρουσαλά, τον Λέοντα Πατίτσα και την Δέσποινα Καμπούρη. Η γνωστή διοργανώτρια εκδηλώσεων και ο γοητευτικός σύντροφός της, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά, παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα υπέροχο κτήμα στην Ανάβυσσο, με λαμπερούς καλεσμένους από τη showbiz και τον επιχειρηματικό κόσμο. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι αυτοί που γνώρισαν τη Δήμητρα στον Μιχάλη και δεν θα γινόταν να μην είναι αυτοί οι κουμπάροι του ερωτευμένου ζευγαριού!

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι, με τους καλεσμένους να μη σταματούν να χορεύουν. Η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον σύζυγό της και το νεόνυμφο ζεύγος έσυραν τον χορό, ενώ ο γαμπρός χόρεψε και ένα βαρύ ζεμπέκικο, κερδίζοντας το χειροκρότημα των προσκεκλημένων. Η Δήμητρα και ο Μιχάλης για τον πρώτο τους χορό, χόρεψαν το «Φίλα Με» σε αγγλική διασκευή που έστειλε αποκλειστικά στους νεόνυμφους ο Πάνος Μουζουράκης, ως δώρο γάμου, πριν την επίσημη κυκλοφορία του!

Επίσης, εχθές ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τον γαμπρό… όχι μόνο γιατί παντρεύτηκε αλλά επειδή είχε και γενέθλια! Ο Μιχάλης Σταθάτος έκλεισε τα 50 του χρόνια και η Δήμητρα του έκανε έκπληξη μια εντυπωσιακή τούρτα!

Δες βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

READ more