Λέγομαι πια Νένα Μητροπούλου! Δεν έχει σημασία αν παντρευτήκαμε η όχι!

Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Νένα Χρονοπούλου να έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Τάσο Μητρόπουλο. Τι λένε όμως, οι δυο τους για τις φήμες που κυκλοφορούν;

Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό “LIFE&STYLE” για τη σχέση του, την κοινή ζωή και τις φήμες για το γάμο.
Η πρώτη τους συνάντηση έγινε σε μια μικρή εκδήλωση κοντά στη γειτονιά της Νένας Χρονοπούλου. “Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Ξεχνάς την μέρα που ξαναγεννήθηκες; Γνωριστήκαμε μια βραδιά που βρεθήκαμε σε μία μικρή εκδήλωση κοντά στην γειτονιά μου. Μας σύστησαν κάποιοι κοινοί φίλοι και δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του. Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο βλέμμα, με κοίταξε λες και μου έλεγε γεμάτος ευγένεια και γοητεία “σε περίμενα”. Του χαμογέλασα και θυμάμαι ότι ήθελα να πάρω αμέσως τα μάτια μου από τα μάτια του, μήπως και διαβάσει τη σκέψη μου”, ανέφερε η Νένα.
Από την πλευρά του, ο Τάσος Μητρόπουλος παραδέχτηκε ότι χάρη στην σύντροφό του αναθεώρησε τα πάντα. “Αναθεώρησα τα πάντα. Γνωριστήκαμε σε εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και για εμένα αλλά και για εκείνη. Ήταν η εποχή του μεγάλου ξεκαθαρίσματος”, είπε ο Τάσος Μητρόπουλος.
Ωστόσο, αν και οι δυο τους δεν ξεκαθαρίζουν αν έχουν παντρευτεί τελικά, η Νένα Χρονοπούλου λέει πως νιώθει παντρεμένη με τον Τάσο και από εδώ και στο εξής θα λέγεται Νένα Μητροπούλου. “Δεν έχει σημασία αν παντρευτήκαμε ή θα παντρευτούμε. Ο Τάσος είναι ο άνδρας μου και λέγομαι πια Νένα Μητροπούλου”, ανέφερε.
Παράλληλα, ο Τάσος Μητρόπουλος είπε το εξής: “Δεν πιστεύω ότι ο γάμος φέρνει την ευτυχία στα ζευγάρια. Υπάρχουν σχέσεις, που είναι σχέσεις γάμου, ακόμα και όταν λείπει το τυπικό μέρος του πράγματος. Πιστεύω ότι η πραγματική ευτυχία κρύβεται στην αγάπη και μόνο σε αυτή!”

Για τον καιρό που έγιναν ζευγάρι, η Νένα Χρονοπούλου αποκάλυψε το εξής: “Η επόμενή μας συνάντηση ήταν μήνες μετά. Πήγα στο γραφείο του να του ζητήσω μία χάρη για το γιο μιας φίλης μου που ήταν ποδοσφαιριστής. Όταν μπήκα στο γραφείο του, σηκώθηκε να με χαιρετήσει και με έκλεισε πολύ ανθρώπινα και τρυφερά στην αγκαλιά του. Μετά από λίγους μήνες μας ήλθε απότομα όλο αυτό. Ήμασταν απροετοίμαστοι και οι δυο. Ήταν όλα πολύ νωπά. Πόνος, θλίψη, ευθύνες, νέα ζωή, ανατροπές που δεν τις φανταζόσουν, αλλά και τύψεις για ό,τι ζεις και νιώθεις. Περάσαμε αρκετό καιρό που μιλούσαμε στο τηλέφωνο, πριν βρεθούμε από κοντά. Όταν όμως βρεθήκαμε ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια”.
Όσον αφορά την αντίδραση του γιού της στη νέα σχέση της, η ίδια ανέφερε πως το παιδί της είχε υποστεί σοκ. “Ο Χρήστος μου είχε σταματήσει να μιλάει λίγες μέρες μετά από τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά του. Κάναμε λογοθεραπείες, συμβουλευόμασταν ψυχολόγο αλλά ο καιρός περνούσε δίχως λέξη. Ύστερα από ώριμη σκέψη αποφασίσαμε με τον Τάσο ότι ήλθε η ώρα να γνωριστούν. Είχαμε και οι δυο τρακ δεν ξέραμε πως θα αντιδρούσε το παιδί”, ανέφερε και συμπλήρωσε: “Όταν ο Χρήστος είδε τον Τάσο τον κοίταξε αδιάφορα, πήγε και κάθισε στον καναπέ πίνοντας το γάλα του, παρατηρούσε πότε εμένα πότε τον Τάσο. Όταν έφυγε ο Τάσος, ο Χρήστος με κοίταξε ίσια στα μάτια και με το σοβαρό ύφος που τον διακρίνει, με ρώτησε: “Ο Τάσος είναι μπαμπάς;” Παρέλυσα. Είχε γίνει το θαύμα, η απαγορευμένη λέξη “μπαμπάς” ξαναγύρισε στο σπίτι μας”.
Ωστόσο και ο Τάσος Μητρόπουλος είναι το ίδιο χαρούμενος που ο γιος της αγαπημένης του τον έχει δεχτεί και εξομολογήθηκε πως τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα και πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισε την Νένα τη θεώρησε οικογένειά του και θεωρεί τον Χρήστο γιό του!

Read More

And More