Λείπει ο εγκέφαλος της σπείρας που απήγαγε τον Μ. Καραμολέγκο

Μπορεί να αποδείχθηκε ότι τουλάχιστον ο ένας από τους κακοποιούς δεν είχε το … στομάχι να αντέξει μέχρι τέλους, όμως όλα δείχνουν ότι η απαγωγή ήταν σε πολλά σημεία της ερασιτεχνική.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως δείχνουν τα στοιχεία οι δράστες μπορεί να οργάνωσαν μια απαγωγή που τώρα αρχίζει να γίνεται μόδα και στη χώρα μας, να ήταν αρκετά ενημερωμένοι ώστε να μάθους για τη μέθοδο της απαγωγής της τίγρης, αλλά φάνηκε πως δεν είχαν και τις ικανότητες για να τη φέρουν σε πέρας.
Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν σχηματίσει ως τώρα οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση όλα δείχνουν ότι η απαγωγή εμπνεύστηκε και οργανώθηκε από έναν κακοποιό, που στη συνέχεια αναζήτησε συνεργούς για να τον βοηθήσουν..
Με βάση την πρακτική που ακολουθείται στη λεγόμενη “αρπαγή της τίγρης” το θύμα μετακινείται διαρκώς από μέρος σε μέρος συνήθως μέσα σε κάποιο όχημα. Όπως φάνηκε στην περίπτωση της απαγωγής Καραμολέγκου οι δράστες αρχικά χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο του ίδιου του επιχειρηματία και στη συνέχεια οι κακοποιοί χρειάστηκαν ένα δεύτερο όχημα. Αυτό το όχημα όμως δεν είχαν φροντίσει από πριν να τον έχουν στη διάθεσή τους…

Read More

And More