Aλέκος Συσσοβίτης – Αλέξης Γεωργούλης: Ποζάρουν μαζί σε νυχτερινή έξοδο, 17 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου»! [pic]

Υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην Ελλάδα, αποκτώντας φανατικό κοινό την περίοδο που προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο λόγος για το «Είσαι το Ταίρι μου», που στις αρχές των 00s είχε κάνει τους πάντες να κολλάνε στη μικρή οθόνη προκειμένου να δουν πώς στο καλό θα εξελιχθεί το… μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί με την οικογένεια Μπεζεντάκου και τις δύο γυναίκες με τις «μπερδεμένες» ταυτότητες από την Αυστραλία.

Ανάμεσα στους βασικούς ήρωες της σειράς ήταν ο «Νίκος» (Αλέκος Συσσοβίτης) και ο «Σωτήρης» (Αλέξης Γεωργούλης), οι οποίοι για μια ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν υποδύονταν τα αδέρφια. Οι δύο ηθοποιοί, μέσα από τα γυρίσματα, κατάφεραν να γίνουν πολύ καλοί φίλοι, ενώ κράτησαν επαφές και μετά το τέλος της συνεργασίας τους. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης,  συναντήθηκαν σε γνωστό Bar-Theatre στο κέντρο της Αθήνας και, 17 χρόνια μετά,  πόζαραν μαζί στον φακό.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ως λάτρης των social media, δημοσίευσε στα InstaStories του την αναμνηστική selfie που έβγαλαν, φέρνοντας νοσταλγία στους πιστούς φίλους της σειράς. “Αφοί Μπεζεντάκου 17 χρόνια μετά”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More