Λένα Δροσάκη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη – Η ευχή που δίνει για το μέλλον

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στο parallaximag.gr και τον Γιώργο Σταυρακίδη.

Χωρίς κάποια συγκεκριμένη αναφορά στην προσωπική της ζωή και τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, η Λένα Δροσάκη εξήγησε πως γενικότερα είναι ένας άνθρωπος που της αρέσει το “μοίρασμα” της ζωής της, ενώ αποκάλυψε και όσα εύχεται για τον εαυτό της.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αναζητώ στη ζωή μου το μοίρασμα. Μεγάλωσα και σε μια οικογένεια μεγάλη με τρία αδέρφια, μια μαμά και έναν μπαμπά που φρόντιζαν πολύ την έννοια της οικογένειας και γι’ αυτό μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι τη ζωή μου. Όλα είναι επιλογές. Επιλέγουμε να έχουμε καλούς φίλους, καλούς ανθρώπους δίπλα μας, και όταν αυτό πλέον αλλάζει, απομακρυνόμαστε για να μη γίνει κάτι άρρωστο» είπε η Λένα Δροσάκη.

Στη συνέχεια, με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το τι εύχεται για τον εαυτό της, η Λένα Δροσάκη δήλωσε: «Θα σου πω κάτι από τη Ρόζαλιντ που λέει: «Τόσα πράγματα. Εύχομαι να ξυπνάω το πρωί και να μη νιώθω το βάρος της επόμενης μέρας.

Να νιώθω σημαντική, να νιώθω άνετα όταν είμαι μόνη μου, να νιώθω άνετα όταν είμαι ανάμεσα στους ανθρώπους, να με φιλήσουν, να γεννηθώ ένα παιδί που το αγαπάνε και το φροντίζουν, να δω τον πατέρα μου να καμαρώνει για μένα, να μυρίζω τον φρέσκο αέρα στην κορυφή του βουνού και ένας άντρας να στέκεται πλάι μου ή έστω κάτι τέτοιο για μια τουλάχιστον ημέρα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164