Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης πιασμένοι χέρι – χέρι στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Για τις 28 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τον περασμένο Ιούλιο. Όπως έγινε γνωστό ο ίδιος, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει δεν κατάφερε να παραστεί στο δικαστήριο.

Ωστόσο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το παρών εκτός από τις τρεις καταγγέλλουσες, έδωσαν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας καθώς και αρκετές άλλες ηθοποιοί που έχουν να καταθέσουν τις δικές τους εμπειρίες από τον ηθοποιό.

Ανάμεσά τους οι: Eβελίνα Παπούλια, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ζέτα Δούκα αλλά και η Λένα Δροσάκη.

Η τελευταία μάλιστα ήταν και μια από τις τρεις ηθοποιούς που κατήγγειλαν για πρώτη φορά τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρνοντας στην επιφάνεια υπόθεση με κακοποιητική συμπεριφορά του. Η ηθοποιός θα καταθέσει ως μάρτυρας καταγγελίας.

Η Λένα Δροσάκη έφτασε στο δικαστήριο μαζί με τις συναδέλφους της αλλά και από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη ο οποίος την κρατούσε συνεχώς από το χέρι, δείχνοντάς της την στήριξή του και δίνοντάς της κουράγιο για να αντιμετωπίσει την όλη διαδικασία.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More