Λένα Δροσάκη: Στην Παλαιά Επίδαυρο αγκαλιά με τον γιο της, Αναστάση – Φωτογραφία

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης διανύουν το πρώτο τους καλοκαίρι μετά τον χωρισμό τους. 

Τον περασμένο Απρίλη, έγινε γνωστή η είδηση για τον χωρισμό των δύο ηθοποιών. Τόσο η Λένα Δροσάκη, όσο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν θέλησαν να περάσουν σε λεπτομέρειες για την απόφαση που αφορά την προσωπική τους ζωή.

Προτεραιότητα ωστόσο θα παραμένει για πάντα ο γιος τους: «Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία.

Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα. Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεσμένο στη Ναταλία Γερμανού.

Αυτό το διάστημα η Λένα Δροσάκη βρίσκεται στην Παλαιά Επίδαυρο. Στη νέα της ανάρτηση, η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από την παραλία αγκαλιά με τον γιο της.

«Ἔχω τρεῖς κόσμους. Μιὰ θάλασσα, ἕναν οὐρανὸ κι ἕναν πράσινο κῆπο: τὰ μάτια σου. Θὰ μποροῦσα ἂν τοὺς διάβαινα καὶ τοὺς τρεῖς, νὰ σᾶς ἔλεγα ποῦ φτάνει ὁ καθένας τους. Ἡ θάλασσα, ξέρω. Ὁ οὐρανός, ὑποψιάζομαι. Γιὰ τὸν πράσινο κῆπο μου, μὴ μὲ ρωτήσετε», έγραψε στην ανάρτηση με τους στίχους του Νικηφόρου Βρεττάκου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Drosaki (@lenakidrs)

Read More

And More