Λένα Δροσάκη: Τα πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τον οποίο έχει αποκτήσει και έναν γιο, γιόρτασε το περασμένο Σάββατο 6 Μαΐου η Λένα Δροσάκη.

Η ηθοποιός, που εδώ και λίγο καιρό έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματά της στην προσωπική της ζωή και να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, αφού όπως άλλωστε η ίδια δήλωσε, όλα είναι ακόμα πολύ νωπά μέσα της.

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη στη συνέντευξη που έδωσε στη Σίσσυ Χρηστίδου. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Κατερίνα”, η Λένα Δροσάκη γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο έχοντας στο πλευρό της λίγους μόνο καλούς της φίλους, χωρίς φυσικά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Το πάρτι των γενεθλίων της έγινε στο μαγαζί του κουμπάρου της Άγγελου Μπούρα, ενώ παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μαγγίνας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η άλλη της κουμπάρα Βένια Καραγιάννη.

Δες παρακάτω το βίντεο και τη φωτογραφία που από τα γενέθλια της Λένας Δροσάκη που εξασφάλισε η εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Read More

And More