Λένα Φλυτζάνη: Απαντά πρώτη φορά για την ανάληψη του μεσημβρινού δελτίου στον ΣΚΑΪ μετά την Εύα Αντωνοπούλου

Η Λένα Φλυτζάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Κ» της Καθημερινής και στη δημοσιογράφο Μαρία Αθανασίου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ανάληψη του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Εύα Αντωνοπούλου τον περασμένο Μάιο ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια.

«Ανέλαβα ένα προϊόν το οποίο ήταν ήδη σε υψηλό επίπεδο και το δικό μου στοίχημα ήταν να το κρατήσω εκεί και ταυτόχρονα να βάλω τη δική μου σφραγίδα», δηλώνει η Λένα Φλυτζάνη.

«Είχα την αγωνία να είμαι καλή στη δουλειά μου, να προσθέσω τα δικά μου χαρακτηριστικά και αυτό τελικά να βρει ανταπόκριση. Δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν, οπότε δούλευα, δουλεύω και θα δουλεύω πολύ σκληρά», παραδέχτηκε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Δεν θέλω να έρθει μια στιγμή που θα πω “Λένα, θα μπορούσες να είχες πει και αυτό” ή “Θα μπορούσες να είχες διαβάσει περισσότερο”. Πλέον πατάω καλύτερα στα πόδια μου απ’ ό,τι πριν από έναν μήνα. Θέλω κάθε μέρα που περνάει να κατακτώ και λίγα τετραγωνικά από τον χώρο στον οποίο είμαι», σημείωσε η Λένα Φλυτζάνη.

Όσον αφορά στο τι σκεφτόταν εκείνο το μεσημέρι του Ιουνίου, που κλήθηκε να παρουσιάσει το πρώτο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Εύα Αντωνοπούλου, η Λένα Φλυτζάνη εξομολογήθηκε: «Όλα καλά, το έχω κάνει κι άλλες φορές, κάνε μόνο να μην πάει κάτι στραβά σήμερα που είναι όλα κάτω από μεγεθυντικό φακό».

Διάβασε επίσης:

Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η νεαρή παρουσιάστρια που πήρε τη θέση της Εύας Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ

Read More

And More