Λένα Μαντά: Μιλάει στην Τατιάνα για την περιπέτεια με την υγεία της και τα 15 κιλά που έχασε!

Η Λένα Μαντά, η αγαπημένη συγγραφέας όλων γυναικών ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής Μία κι έδωσε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα. Μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της εμφανίστηκε ανανεωμένη αφού έχει χάσει 15 ολόκληρα κιλά και πιο δυνατή και έδωσε τις συμβουλές της σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

“Μην κλειστείτε σπίτι για κανένα λόγο. Μην το παίξετε παλικάρια στην οικογένεια σας «Εγώ αντέχω τα πάντα», όχι. Είναι η στιγμή που πρέπει η οικογένεια να σας στηρίξει, να έχετε έναν ώμο να κλάψετε και έναν ώμο να σου σκουπίζει τα δάκρυα. Περνάς από όλες τις φάσεις, είναι ο φόβος, είναι η αγωνία, είναι η απώλεια των μαλλιών, είναι πάρα πολλά αυτά που βιώνεις. Καταργείσαι σα γυναίκα πρώτα από όλα και αυτό είναι που έχεις να αντιπαλέψεις εκείνη την ώρα”, είπε ανάμεσα σε άλλα στην Τατιάνα η αγαπημένη συγγραφέας.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί 32 ολόκληρα χρόνια ενώ αποκάλυψε ότι όσο ήταν άρρωστη δεν την είχε δει ποτέ με το μαντήλι στο κεφάλι και ούτε καν στον ύπνο.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ

Read More

And More