Λένα Μαντά: Πρωτότυπη η παρουσίαση του νέου της βιβλίου [pics]

Στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά με τίτλο “Ζωή σε πόλεμο”. Αποσπάσματα του αριστουργήματος της αγαπημένης συγγραφέως διάβασαν η Κάτια Δανδουλάκη και η Μαριάννα Τουμασάτου που έγιναν οι πρωταγωνίστριες της πιο πρωτότυπης παρουσίασης βιβλίου.

Τη Λένα Μαντά στήριξαν με την παρουσία τους πολλά αγαπημένα της πρόσωπα και ανάμεσά τους ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είχε κι έναν ιδιαίτερο ρόλο στην εκδήλωση αφού κατά τη διάρκειά της ανέβηκε στη σκηνή και ανέλαβε να της κάνει μια αυθόρμητη συνέντευξη!

Δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει από μία τέτοια βραδιά και η οικογένειά της αλλά και οι άνθρωποι των εκδόσεων Ψυχογιός από όπου κυκλοφορεί το βιβλίο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Φραντζέσκα, η ηρωίδα μου… Αθηνά, η μητέρα μου… Ζωή σε πόλεμο, η ζωή της… Η ιστορία της, η διαδρομή της, οι επιλογές της, η σχέση μας και τα δεκαεννιά χρόνια που έμεινα μαζί της. Σε πόλεμο με όλους η μητέρα μου. Μ’ εμένα, με τους φίλους της, με τους δικούς της, με την ίδια τη ζωή τελικά…

Μαζί με την ιστορία της και τα δικά μου παιδικά και εφηβικά χρόνια. Λόγια που δεν ειπώθηκαν, παραλείψεις, πράξεις που πλήγωσαν, χαμένες αγκαλιές και δάκρυα. Όλα μέσα σε τούτες τις σελίδες, που εκτός από βιογραφία έγιναν κι ένα επίπονο ταξίδι στο δικό μου χθες, στην αφετηρία μου…

Με τον Γιάννη Ξανθούλη

Με την κόρη της

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με τον σύζυγό της

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More