Για τον γάμο της με τον Άκη Πάντο και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί μίλησε η Λένα Παπαληγούρα σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Αστέρη Κασιμάτη για το περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε στον άνθρωπο που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά και στη σχέση τους μετά τον ερχομό των δύο γιων τους.
Η Λένα Παπαληγούρα, η οποία επιλέγει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παραδέχτηκε πως η πραγματικότητα του γάμου της αποδείχθηκε ακόμη πιο όμορφη από εκείνη που θα μπορούσε κάποτε να έχει φανταστεί.
«Ο γάμος με τον Άκη είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι είχα φανταστεί. Με τον Άκη είμαστε ομάδα. Εγώ δεν είχα τολμήσει ποτέ να φανταστώ ότι θα είμαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και ότι θα περνάμε τόσο ωραία», εξομολογήθηκε η Λένα Παπαληγούρα.

Μιλώντας για την αρχή της σχέσης τους και για εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα του που την έκαναν να τον ξεχωρίσει, η ίδια ανέφερε: «Με τον Άκη από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη οικειότητα. Με κέρδισε με το χιούμορ του και με την εξυπνάδα του».
Η Λένα Παπαληγούρα για τους δύο γιους τους: «Σε κάθε περίπτωση δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά. Εμείς είμαστε πολύ τυχεροί, γιατί ο Άκης είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος και πατέρας. Στο σπίτι έχουν ένα πολύ υγιές πρότυπο άντρα. Για άλλους γονείς μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά σε εμάς δεν ισχύει. Περνάω πολύ ωραία με τα παιδιά, δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύομαι».
Η γνωριμία, ο γάμος και η οικογένεια που δημιούργησαν
Η Λένα Παπαληγούρα και ο πολιτικός μηχανικός Άκης Πάντος είναι μαζί εδώ και περίπου μία δεκαετία. Η ίδια έχει περιγράψει τη γνωριμία τους ως έρωτα με την πρώτη ματιά, αποκαλύπτοντας ότι από την αρχή αισθάνθηκε μια ιδιαίτερη οικειότητα μαζί του.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο, έπειτα από περίπου τρία χρόνια σχέσης. Εκείνη την περίοδο η ηθοποιός ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Κουμπάροι τους ήταν η Ιωάννα Παππά και ο Κώστας Πάντος, αδελφός του γαμπρού.
Στη συνέχεια απέκτησαν δύο γιους και δημιούργησαν την οικογένεια που σήμερα αποτελεί για τη Λένα Παπαληγούρα το πιο σταθερό κομμάτι της ζωής της. Παρά τις απαιτήσεις της υποκριτικής και της μητρότητας, η ηθοποιός έχει επανειλημμένα αναφερθεί στη συμμετοχή του συζύγου της στην ανατροφή των παιδιών τους, περιγράφοντας τη σχέση τους ως μια ουσιαστική συντροφικότητα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
