Λένα Παπαληγούρα: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η επιστροφή της στην Επίδαυρο!

Η είδηση πως η ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά σε περίπου τρεις μήνες έπεσε σαν κεραυνός στα δημοσιογραφικά γραφεία μιας και εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό. “Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει κρυφό, γιατί είναι προσωπικά πράγματα αυτά και θέλουμε, όσο μπορούμε, να τα κρατάμε μεταξύ μας. Και από τον θίασο του θεάτρου Βέμπο, όπου παίζω στο έργο “Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια”, το είχα εμπιστευτεί μόνο στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και τη Γιούλικα Σκαφιδά.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το χαρμόσυνο γεγονός! “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Αναστάσης μας” λέει, ενώ επιμένει ότι δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού που περιμένει. Η Λένα Παπαληγούρα περιμένει πως και πως τη στιγμή να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της και να επισφραγίσει για ακόμα μια φορά την αγάπη της με τον σύζυγό της.

Ωστόσο, η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί εμπόδιο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού, αφού πρόκειται να εκπληρώσει όλες τις συμφωνίες της. Από τη μία πλευρά παραμένει στην παράσταση “Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια” στο θέατρο Βέμπο αλλά και στις παραστάσεις της μεγάλης θεατρικής επιτυχίας “Κατερίνα”, που βασίζεται στο βιβλίο του Αύγουστο Κορτώ. Παράλληλα προετοιμάζεται για την “Ιφιγένεια εν Ταύροις” που θα παιχθεί στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νάνουρη.

Read More

And More