Λένα Παπαληγούρα: Η εξομολόγηση για τον ερχομό του δεύτερου γιου της

Η Λένα Παπαληγούρα διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της, αφού πριν λίγο καιρό έφερε στη ζωή το δεύτερο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Άκη Πάντο. Το ζευγάρι επισφράγισε την αγάπη του με την γέννηση των δύο γιων του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη για τον ερχομό του δεύτερου γιο της.

Την τελευταία φορά που τα λέγαμε, ήσουν ακόμη έγκυος και σχεδίαζες να υποδυθείς την Ιφιγένεια στην Επίδαυρο. Ο γιος σου ήρθε στον κόσμο η Ιφιγένεια καθυστερεί.

Πλούτισα με έναν ακόμη υπέροχο γιο. Που μας έφερε μεγάλη ευτυχία εδώ και δυο μήνες και ο Αναστάσης μας, ο πρώτος μας γιος, έχει μεγάλη χαρά που απέκτησε το αδελφάκι που επιθυμούσε να έχει. Όσο για την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» τα ξέρεις. Η παράσταση που ετοίμαζε με έμπνευση και μεράκι ο αγαπημένος μου Γιώργος Νανούρης πάγωσε λόγω κορονοϊού και θα ανέβει το καλοκαίρι του 2021.

Με την πανδημία που μας έκλεισε στα σπίτια μας και με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πια, δε μπορούσε να γίνει αλλιώς. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που θα κάναμε το συναρπαστικό αυτό έργο, αλλά ήταν αδύνατο να γίνει όπως έπρεπε, για αυτό αναβλήθηκε για το επόμενο καλοκαίρι, πρώτα ο Θεός…

Ρόλοι, ρόλοι, ρόλοι αλλά ο καλύτερος είναι αυτός της μητέρας έτσι;

Είναι ο πιο σπουδαίος, ο πιο σημαντικός, ο πιο συγκλονιστικός ρόλος αυτός της μάνας και αισθάνομαι αληθινά ευτυχισμένη που με τον Άκη κάναμε δυο υπέροχους γιους, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία μας. Είναι πολλές οι ευθύνες, αλλά είναι ότι πιο ακριβό μπορεί να συμβεί στη ζωή. Πρώτα ήρθε ο Αναστάσης μας και δυο μήνες πριν το άλλο αγόρι μας, το υπέροχο, ο Αντώνης. Δε χωράει σε λέξεις η ευτυχία που νιώθουμε με τον Άκη.

Θα πάτε και για την κόρη όπως λένε;

Θα ήθελα πολύ μια κόρη, αλλά βλέπω να γεμίζει το σπίτι και με άλλους άντρες αν συνεχίσω. Θα δούμε.

Read More