Λένα Παπαληγούρα: Στην σκηνή στον 5o μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό τον σύντροφό της και τον πατέρα της! Φωτογραφίες

Λένα Παπαληγούρα: Στην σκηνή στον 5o μήνα της εγκυμοσύνης της, έχοντας στο πλευρό τον σύντροφό της και τον πατέρα της! Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Λένα Παπαληγούρα βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Η ταλαντούχα ηθοποιός όχι μόνο ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Άκη Πάντο αλλά περιμένει και το πρώτο της παιδί. Η γλυκιά Λένα μπορεί να διανύει αισίως τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά συνεχίζει να περιοδεύει ανά την Ελλάδα με την αρχαία παράσταση “Ηλέκτρα”.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, η Λένα Παπαληγούρα και ο υπόλοιπος θίασος έκαναν παράσταση στο Ηρώδειο, όπου έδωσαν το παρών σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, η Κοραλία Καράντη, η Όλγα Κεφαλογιάννη κ.α. Φυσικά στο πλευρό της δεν έλειπαν τόσο ο αγαπημένος της όσο και ο πατέρας της, Αναστάσιος Παπαληγούρας, οι οποίοι δεν χάνουν παράσταση της αγαπημένης ηθοποιού.

Να θυμίσουμε πως η Λένα Παπαληγούρα παντρεύεται τον Άκη Πάντο στις 29 Σεπτεμβρίου, με κουμπάρους την φίλη της ηθοποιού Ιωάννα Παππά αλλά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού Κώστα Πάντο. Σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν και τον καρπό του έρωτά τους, ο οποίος θα συμπληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους!

Δες τις φωτογραφίες:

Με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Με τον αγαπημένο της Άκη Πάντο

Κοραλία Καράντη – Λένα Παπαληγούρα – Σταύρος Ζαλμάς

Με τον πατέρα της Αναστάσιο Παπαληγούρα

Με τον Θάνο Μικρούτσικο

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Λένα Παπαληγούρα ως Ηλέκτρα, πλαισιωμένη από τον Νίκο Κουρή, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Γιάννη Νταλιάνη και πολλούς ακόμα άξιους ηθοποιούς, ζωντανεύουν στη σκηνή μια από τις σημαντικότερες και πλέον δημοφιλείς τραγωδίες, μια διεισδυτική σπουδή πάνω στις έννοιες της εκδίκησης, της ενοχής, της μεταμέλειας και της δικαιοσύνης.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Σκηνοθεσία: Θέμης Μαμουλίδης
Μετάφραση: Κ.Χ. Μύρης
Επεξεργασία κειμένου: Παναγιώτα Πανταζή
Σκηνικό – κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Μουσική: Θύμιος Παπαδόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

READ more