Λένα Παπαρρηγοπούλου: Από Σταρ Ελλάς… σύμβουλος σε υπουργείο!

Λένα Παπαρρηγοπούλου: Από Σταρ Ελλάς… σύμβουλος σε υπουργείο! | tlife.gr

Η Σταρ Ελλάς 2002 Λένα Παπαρρηγοπούλου, μια άκρως εντυπωσιακή παρουσία, με αναλογίες μοντέλου και γαλαζοπράσινα μάτια, περνάει κάθε πρωί το κατώφλι του νεοκλασικού μεγάρου του υπουργείου Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, προκαλώντας όπως είναι επόμενο θαυμασμό αλλά και αρκετές… εύλογες απορίες! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στη Secret των Παραπολιτικών, αρκετά από τα στελέχη της έδρας της ελληνικής διπλωματίας απορούν για την καθημερινή παρουσία της εκεί, καθώς δεν γνωρίζουν ότι από τις αρχές Ιανουαρίου η όμορφη Λένα αποτελεί μέλος του επιτελείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη.

Η ένταξη ενός μοντέλου στη στελεχική ομάδα του γραφείου ενός μέλους της κυβέρνησης μπορεί να μη συνηθίζεται, ωστόσο η όμορφη Λένα Παπαρρηγοπούλου αξιοποίησε στην περίπτωση αυτή την ακαδημαϊκή της κατάρτιση. Η ίδια αποτελεί απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη Θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο, είναι χρήσιμη στο επιτελείο του υφυπουργού Εξωτερικών, που έχει στην αρμοδιότητά του τα θρησκευτικά θέματα. Μάλιστα το μακρινό 2002 είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία. Κάποιοι ρασοφόροι είχαν κρίνει λάθος μια θεολόγος να πάει σε διαγωνισμό ομορφιάς… Η ίδια δεν απάντησε ποτέ σε αυτές τις επιθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο υπουργικό χαρτοφυλάκιο του, ο κ. Μπόλαρης έχει τις αρμοδιότητες του ενιαίου διοικητικού τομέα Θρησκευτικής και Πολιτιστικής Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και τη Διεύθυνση Θρησκευτικών και Εκκλησιαστικών Υποθέσεων. Όσο για την ενασχόληση της Λένας Παπαρρηγοπούλου με το μόντελινγκ ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Όσον αφορά την προσωπική ζωή της Λένας, η ίδια αποτελεί ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια με τον Μάκη Ρουτζούνη, τον δεύτερο γιο του Κωνσταντίνου (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Kapa Research) και της Χρυσάνθης Ρουτζούνη.

READ more