Λένα Παπαρρηγοπούλου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και η επαγγελματική σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου (video)

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου πριν από 18 χρόνια στέφθηκε Σταρ Ελλάς, έκανε μια μεγάλη καριέρα στο modelling, ωστόσο αυτό που την κέρδισε ήταν η συγγραφή βιβλίων. Το πρωί της Τρίτης, η γοητευτική συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Κωνσταντίνο Αρκά και μίλησε για την Θεολογία και το πρώτο της βιβλίο, ενώ αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση και είναι πολύ ερωτευμένη.

“Μετά τα καλλιστεία δούλεψα σαν μοντέλο με booker την Έλενα Χριστοπούλου, έκανα φωτογραφίσεις, επιδείξεις μόδας, διαφημιστικά… απλώς δεν δεχόμουν τα πάντα. Μπήκα στο Πανεπιστήμιο στην Θεολογία και έπειτα ήθελα να γίνω μοντέλο. Ήμουν ντροπαλή και ήθελα να κάνω μόνο φωτογραφίσεις. Ο στόχος ήταν να κερδίσω τον τίτλο στα Καλλιστεία. Ήταν μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στα Μις Υφήλιος.

Είχα μπει στο Υπουργείο Εξωτερικών στο τμήμα της θρησκείας. Αν κάποιος δεν συμφωνεί επειδή έχω προϊστορία στον χώρο της μόδας, εντάξει δικαίωμά τους είναι. Η σχέση μου με την θρησκεία είναι πολύ καλή. Πιστεύω πολύ. Μετά τις σπουδές μου αποφάσισα να γράφω βιβλία. Το πρώτο μου βιβλίο είναι “Η στωική φιλοσοφία της θρησκείας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Παπαρρηγοπούλου.

 

“Είμαι σε μια πολύ καλή σχέση, είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια” αποκάλυψε επίσης, η πρώην Σταρ Ελλάς.

Read More

And More