Λένα Χαριζόπουλος: Αποκάλυψε γιατί αποχώρησε η Αμίνα Χακίμ από το My Style Rocks [video]

Η Λένα Χαριζόπουλος, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από τον νέο κύκλο του My Style Rocks βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» και μίλησε για για τις εντυπώσεις της από το reality μόδας, ενώ εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή της.

«Την ερώτηση γιατί αποχώρησα την ακούω εδώ δυο εβδομάδες παντού και θεωρώ πως για να μην έχω απαντήσει επί δυο εβδομάδες, η σιωπή είναι η πιο ηχηρή απάντηση. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες επικρατεί μια ηρεμία και μια διακριτικότητα και από τις δυο πλευρές, δεν είναι τυχαίο αυτό. Σε πρώτη φάση θα ήθελα να συντηρηθεί αυτό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στο παιχνίδι η ίδια επεσήμανε: «Θα επέστρεφα στο My Style Rocks μόνο ως guest».

Ακόμα, επιβεβαίωσε πώς η Αμίνα Χακίμ δεν βρίσκεται πια στο παιχνίδι, καθώς όπως είπε ήταν η πρώτη με την οποία μίλησε αμέσως μετά την αποχώρησή της. «Έφυγε γιατί ήθελε να πάει πίσω στο παιδί της και στον άντρα της», δήλωσε η ίδια, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσει η παίκτρια στο show.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More