Λένα Ζευγαρά: Η ερμηνεύτρια – «φαινόμενο» ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Αθήνα!

Λένα Ζευγαρά: Η ερμηνεύτρια – «φαινόμενο» ετοιμάζεται να κατακτήσει και την Αθήνα! | tlife.gr

Η Λένα Ζευγαρά, η ερμηνεύτρια που έχει γίνει talk of the town τους τελευταίους μήνες, καθώς έκανε ρεκόρ επιτυχημένων live εμφανίσεων και τα τραγούδια της «σαρώνουν» στο YouTube με εκατομμύρια views, ετοιμάζεται να κατακτήσει και τη νυχτερινή Αθήνα!

Η ερμηνεύτρια – «φαινόμενο», όπως τη χαρακτηρίζουν, «μαγεύει» με τα τραγούδια της, τόσο στις live εμφανίσεις της, όσο και στο YouTube. Ενδεικτικά, το «Όνειρα», σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους των Βασίλη ΚαρράJenny Tsiko, έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια views, το «Σήμερα και Αύριο – Έλα Έλα» έχει ξεπεράσει τα 2,3 εκατομμύρια μέσα σε δύο μήνες, ενώ το live unplugged της, που υπογράφει μουσικά ο παραγωγός της Μιχάλης Τουρατζίδης, έχει 5 εκατομμύρια views.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Λένα Ζευγαρά, που πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Platinum, έκανε μία μεγάλη περιοδεία σε δεκάδες πόλεις από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Το κοινό έκανε sold out κάθε της εμφάνιση και έγινε ένα μαζί της, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλέον, η Λένα Ζευγαρά, που έχει γίνει το πιο περιζήτητο και πολυσυζητημένο πρόσωπο του ελληνικού πενταγράμμου, ετοιμάζεται να μπει δυνατά και στο χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης. Σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις της στο «Tokyo Theater Athens».

READ more