Λένα Ζευγαρά: Η τηλεοπτική συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά και ο ξέφρενος χορός με το «Έλα Έλα»! [video]

Λένα Ζευγαρά: Η τηλεοπτική συνάντηση με τον Νίκο Μουτσινά και ο ξέφρενος χορός με το «Έλα Έλα»! [video] | tlife.gr

Η Λένα Ζευγαρά καταφέρνει κάθε μεσημέρι να «αναστατώνει» τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι». Ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στην εκπομπή του, κάθε φορά που ακούγεται ένα συγκεκριμένο τραγούδι της Λένας Ζευγαρά «τρελαίνεται» με τη φωνή της και χορεύει ξέφρενα στο πλατό μαζί με το τηλεοπτικό του ταίρι, την Βάνια.

Πρόκειται για ένα γρήγορο τσιφτετέλι που ξεσηκώνει στο άκουσμά του. Ο αρχικός τίτλος του single ήταν «Αμαρτίες» και περιλαμβανόταν στο «Live Unplugged»της τραγουδίστριας, αλλά απέκτησε νέο όνομα από τον κόσμο, που το αγάπησε και το τραγουδάει ως «Έλα Έλα».

Από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα το «Καλό Μεσημεράκι» , όλοι περίμεναν τη στιγμή που η Λένα Ζευγαρά θα έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά και θα εμφανιζόταν στην εκπομπή του. Η μέρα αυτή, λοιπόν, έφτασε σήμερα και η νεαρή τραγουδίστρια με τη γνήσια λαϊκή φωνή συνάντησε, για πρώτη φορά, τηλεοπτικά τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ξεκίνησε να παίζει δυνατά το τραγούδι που τόσο πολύ έχει λατρέψει ο Νίκος Μουτσινάς, με την Λένα Ζευγαρά να εισβάλει στο πλατό μαζί με την Βάνια. Άκρως εντυπωσιακή, φορώντας ένα κόκκινο κοστούμι, η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Έλα Έλα» και το χόρεψε ξέφρενα μαζί με τον παρουσιαστή.

«Λένα, εμένα μ’ έχεις τελειώσει…» , είπε ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ενώ εξήγησε παράλληλα που άκουσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένα κομμάτι και το λάτρεψε. Στη συνέχεια, η Λένα Ζευγαρά έκανε το δικό της «προκαλώ» στον παρουσιαστή, το οποίο ο ίδιος αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μία μέρα πριν την πρεμιέρα της στο TOKYO THEATER, η Λένα Ζευγαρά έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και μάγεψε.

READ more