Λένα Ζευγαρά: «Όταν ο Μουτσινάς έπαιξε το τραγούδι μου στην εκπομπή, το Instagram πήρε φωτιά»

Μια 27χρονη οικονομολόγος με γνήσια λαϊκή φωνή έμελλε να μαγέψει πλήθος κόσμου, κάνοντας τους ραδιοφωνικούς σταθμούς να αναπαράγουν διαρκώς τα τραγούδια της και τους επιχειρηματίες να επιθυμούν να τη δουν να φιγουράρει στη μαρκίζα τους. Η Λένα Ζευγαρά, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στην Μαρία Παπαϊωάννου και μίλησε για το μουσικό παραλήρημα που ακολούθησε μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της “Έλα Έλα” αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά.

«Το είχα στο μυαλό μου. Γενικά, πίστευα στις δυνάμεις μου. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, ότι δήθεν ήταν κάτι ξαφνικό. Έβλεπα την απήχηση που είχα στον κόσμο κάθε φορά που τραγουδούσα, οπότε πίστευα ότι κάποια στιγμή η επιτυχία θα μου χτυπήσει την πόρτα, απλώς δεν φανταζόμουν την έκταση. Η φράση που χρησιμοποιώ συνέχεια στη ζωή μου είναι “Στόχευσε στο φεγγάρι για να φτάσεις στα αστέρια”. Το προσπαθώ. Μπορεί να πετύχεις και το φεγγάρι, ποτέ δεν ξέρεις» δηλώνει γελώντας.

Γνωρίζοντας ότι ο καθένας εκδηλώνει την αγάπη του με έναν διαφορετικό τρόπο, μιλάει για όσα περίεργα της έχουν συμβεί on stage. «Πρόσφατα ήρθε να με ακούσει ένας θαυμαστής που είχε λατρεία με τα τραγούδια μου. Με το που είπα λοιπόν το “Έλα έλα” ξεκίνησε να μου πετάει λουλούδια στο πρόσωπο με πάρα πολλή δύναμη. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα αν έπρεπε να νευριάσω ή να γελάσω. Δεν μπορούσα καν να τραγουδήσω γιατί με το που πήγαινα να πω τους στίχους, έρχονταν τα λουλούδια καταπάνω μου. Ένα άλλο περιστατικό που έγινε πριν από έναν χρόνο και το θυμάμαι ήταν όταν ένας θαυμαστής έπεσε στα γόνατα και μου έκανε πρόταση γάμου στην πίστα. Του είπα “Σ’ ευχαριστώ πολύ, δεν μου έχουν ξανακάνει πρόταση γάμου, όμως η απάντηση είναι όχι”».

Πώς αντέδρασε όμως η ίδια όταν είδε τον γνωστό παρουσιαστή να χορεύει μαζί με τη Ματίνα Νικολάου τις επιτυχίες της;

«Δεν είδα την πρώτη εκπομπή. Πιστεύω ότι αν την έβλεπα, θα πάθαινα σοκ. Μου το είπαν. Ξαφνικά το Instagram μου πήρε φωτιά. Μου έστελναν μηνύματα οι followers. “Μπες και δες τον Μουτσινά τι έχει κάνει. Πρέπει να του στήσεις άγαλμα”. Λατρεύω τον Νίκο και τον ευχαριστώ από καρδιάς».

Εκτός από τη μουσική, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της κατέχει και ο έρωτας: «Επιδιώκω πάντα να είμαι ερωτευμένη. Βλέπω πολλές ταινίες της Disney και μου αρέσει ο τρόπος που απεικονίζουν τον έρωτα με καρδούλες στα μάτια. Ο έρωτας σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Έναν άνθρωπο της προσφοράς. Θέλεις να δίνεις, να βλέπεις χαμόγελα. Τα έχω, λοιπόν, καλά με τον έρωτα».

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Read More

And More