Λένα Ζευγαρά: Τα νέα της τραγούδια ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο YouTube views σε 1 εβδομάδα!

Η Λένα Ζευγαρά παρουσιάζει το medley – hit του φετινού καλοκαιριού, «Ήμαρτον – Δεν Έχεις Το Θεό Σου etc» και τα νέα της τραγούδια έγιναν επιτυχίες από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους!

Μέσα σε λίγες ημέρες, το «Ήμαρτον» κατάφερε να γίνει το απόλυτο summer hit, «σαρώνοντας» στο διαδίκτυο, στις προτιμήσεις του κοινού, στα ραδιόφωνα, στα DJ sets και στα clubs.

Το ανεβαστικό medley «Ήμαρτον- Δεν Έχεις To Θεό Σου etc», που περιλαμβάνει δύο νέα τραγούδια και, συνολικά, πέντε μεγάλες επιτυχίες, με την υπογραφή του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη και την στήριξη της δισκογραφικής της εταιρίας Panik Platinum, έφερε τα πάνω κάτω στις τάσεις του YouTube, παραμένοντας σταθερά εδώ και δέκα ημέρες στην πρώτη πεντάδα, μετρώντας σχεδόν 1,2 εκατομμύρια προβολές!

Φέροντας τον τίτλο της ερμηνεύτριας-φαινόμενο, και όχι άδικα, αφού μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να έχει οκτώ μεγάλες επιτυχίες, που κέρδισαν δεκάδες εκατομμύρια στο Youtube, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, η Λένα Ζευγαρά, συνεχίζει με φόρα, το μουσικό της ταξίδι.

Έχοντας στις αποσκευές της το «Όνειρα», το «Έλα – Έλα», το «Σήμερα και Αύριο», το «Έχασα Τη Γη», το «Που Ξαπλώνεις Που Κοιμάσαι», το «Ζημιά», αλλά και το νέο της medley, με το «Ήμαρτον» να πρωτοστατεί και το «Δεν Έχεις Το Θεό σου» να ξεχωρίζει, η Λένα Ζευγαρά μας «ταξιδεύει» και μας απογειώνει με τη φωνή και τον παλμό της.

Read More

And More