Λένα Ζευγαρά: Βραδινή έξοδος με τον κούκλο αδερφό της! [pics]

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η παράσταση «Βερβερίτσα Reloaded» του Νίκου Μουτσινά στο ανακαινισμένο θέατρο Λαμπέτη. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, αλλά και την «χορταστική» καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, η σπαρταριστή κωμωδία επέστρεψε ανανεωμένη, με νέο καστ ηθοποιών και πολλές ανατροπές στην ιστορία που δεν θα περίμενε κανείς. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Νίκος Μουτσινάς, η Ματίνα Νικολάου, η Φανή Γεωργακοπούλου, η Σύνθια Μπατσή και η Ελευθερία Μπενοβία.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους τους διάσημους προσκεκλημένους. Μεταξύ άλλων, τον Νίκο Μουτσινά τίμησε με την παρουσία της η Λένα Ζευγαρά, η 27χρονη τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα», που έγινε viral μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

Κατά την άφιξή της στο θέατρο, η Λένα Ζευγαρά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Με το casual chic look που επέλεξε, λοιπόν, την είδαμε διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει επάνω στη σκηνή.

Ωστόσο, η όμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια με την γνήσια λαϊκή φωνή δεν ήταν μόνη της. Συνοδευόταν από ένα γοητευτικό νεαρό, με τον οποίο έδειχνε να έχει ιδιαίτερη οικειότητα κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Καθισμένοι στις πρώτες θέσεις του θεάτρου, οι δυο τους συζητούσαν, γελούσαν και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Κι αν αναρωτιέσαι κι εσύ για την ταυτότητα του γοητευτικού άντρα που συνόδευσε την Λένα Ζευγαρά στη έξοδό της αυτή, σου αποκαλύπτουμε ότι πρόκειται για τον αδερφό της, Θοδωρή Ζευγαρά, ο οποίος είναι μικρότερος σε ηλικία και η μεγάλη αδυναμία της τραγουδίστριας.

Ο Θοδωρής είναι μόλις 22 ετών και έχει ιδιαίτερο δέσιμο με την Λένα, την οποία εμπιστεύεται τυφλά σε κάθε στιγμή της ζωής του. Μάλιστα, ασχολείται κι εκείνος με τη μουσική και το τραγούδι, ενώ αγαπάει πολύ και τα ταξίδια.

Όπως θα διαπιστώσεις, τα δύο αδέρφια δεν μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, αλλά το σίγουρο είναι πώς μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη αγάπη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More