Lenny Kravitz: Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το piercing στο… μόριό του!

Ένα απρόοπτο στη συναυλία του Lenny Kravitz στη Σουηδία έκανε γνωστό σε εκατομμύρια φαν του τραγουδιστή ότι διαθέτει piercing στα πιο… απόκρυφα σημεία του και μάλιστα στο… μόριό του!

Συγκεκριμένα, σκίστηκε το παντελόνι του στον καβάλο και όχι μόνο δεν φορούσε εσώρουχο αλλά και το μόριο του τραγουδιστή εκτέθηκε σε κοινή θέα στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αποκαλύφθηκε ότι ο Κράβιτς διαθέτει piercing στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός του μαζί με τα αναρίθμητα άλλα που έχει.

Ο 51χρονος τραγουδιστής δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το piercing και τα τατουάζ και μάλιστα λίγες ημέρες μετά το συμβάν η piercer του Elayne Angel που ειδικεύεται στο piercing θηλών και γεννητικών οργάνων μίλησε για το συμβάν.
Η Angel ξεκαθάρισε για το πού ακριβώς βρίσκεται το piercing (στη βάση του πέους του τραγουδιστή) και εξήγησε ότι ο λόγος που ο Κράβιτς το έκανε είναι για να ικανοποιεί καλύτερα τις ερωτικές του συντρόφους!

Η Angel αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής αντλεί μεγάλη ευχαρίστηση από το piercing αλλά και ότι η… ανατομία του στα απόκρυφά του είναι κατάλληλη για αυτή τη διαδικασία!

Read More

And More