Λέων Πατίτσας – Μαριέττα Χρουσαλά: Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται! [pics]

Είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν το καλοκαίρι με την πιο καλή παρέα… τα παιδιά τους. Ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και χαίρονται το φετινό καλοκαίρι μαζί με τα τρία αγγελούδια τους: την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ενθουσιασμένες με τις ομορφιές του καλοκαιριού, αλλά και με τις βόλτες της πλάι στην παραλία δεν σταματά να ανεβάζει στα social media Φωτογραφίες από το φετινό… endless summer της. Η ίδια δεν σταματά να δηλώνει χαρούμενη που περνά όμορφες στιγμές με την  οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα –ιδιαίτερα μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, μετά το Lockdown, το ζευγάρι αποφάσισε να στηρίξει τον εσωτερικό τουρισμό και να μην ταξιδέψει σε κάποιο εξωτικό προορισμό εκτός Ελλάδος. Και το tour στα ελληνικά νησιά ξεκίνησε. Η Μαριέττα και ο Λέων ταξίδεψαν σε Ιόνιο και Κυκλάδες και αυτές τις μέρες βρίσκονται στην όμορφη Μύκονο, όπου και ο γνωστό εφοπλιστής επιδίδεται σε αγαπημένα θαλάσσια σπορ, καταδύσεις και ψάρεμα.

Δες φωτογραφίες:

Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές για την Μαριέττα Χρουσαλά

Ο Λέων πατίτσας στη Φτελιά

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

And More