Leonardo DiCaprio: Τι διαφορετικό ετοιμάζει για να γιορτάσει τα 20α γενέθλια του Ιδρύματός του

Εκτός της πεπατημένης, ο φετινός εορτασμός των 20ών γενεθλίων του Ιδρύματος του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio). Όπως έμαθαν οι ρεπόρτερ της Page Six, ο Λεό ετοιμάζει, αντί για το καθιερωμένο ετήσιο γκαλά στο Σαιν Τροπέ, μια σειρά από μικρότερα οικολογικού περιεχομένου events.

Το πρώτο από αυτά – πάντα για συγκέντρωση δωρεών – θα είναι ένα VIP δείπνο σε ράντσο στη Σονόμα, στις 15 Σεπτεμβρίου. Κι επειδή η Σίλικον Βάλεϊ είναι δίπλα, αναμένεται να είναι μαγνήτης για τους top tech τύπους, καθώς φιλοδοξεί να τραβήξει την προσοχή στις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που ρήμαξαν την περιοχή.

«Ο Λεό το αλλάζει όλο» είπε πηγή, κατ’ αποκλειστικότητα, στην Page Six. «Θα έχει μια σειρά από μικρότερα events» πρόσθεσε. Επιπλέον, όπως πληροφορούμαστε, το event στη Σονόμα θα είναι «μηδενικών απορριμμάτων», τα πάντα θα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα.

Πιο πρακτικοί, πιο συγκεκριμένα στοχευμένοι, οι εορτασμοί του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, πλέον. Σε αντίθεση με τους φετινούς εορτασμούς, οι περυσινοί ήταν ένα γκαλά με όλη τη σημασία της λέξης: στον αμπελώνα του Κτήματος Μπερτό Μπελιέ, στο Σαιν Τροπέ, τον περασμένο Ιούλιο, η Μαντόνα έκανε εμφάνιση-έκπληξη. Ο Λένι Κράβιτζ τραγούδησε για καλεσμένους όπως η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Σον Πεν, ενώ μεταξύ όσων ανέλαβαν ρόλο οικοδεσπότη ήταν ο πρίγκηπας Αλβέρτος ο Δεύτερος του Μονακό, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Πενέλοπε Κρουζ, ο Τομ Χανκς, η Κέιτ Χάντσον, ο Έντουαρντ Νόρτον, η Έμα Στόουν και η Ούμα Θέρμαν.

Read More

And More