Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δίνει δημόσια συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση – Η ανάρτησή του

Ο Leonardo Di Caprio, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με εκατομμύρια ακολούθους, έπλεξε το εγκώμιο στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με την προσπάθεια του ελληνικού κράτους για τη βιοποικιλότητα.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος είναι αγγελιοφόρος της ειρήνης του ΟΗΕ για θέματα που έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, επισήμανε το γεγονός πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε νόμους για την διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών.

Ο Leonardo Di Caprio έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

 

Read More

And More