Λεωνίδας Κακούρης – Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες μιλά για τον χαμό του πατέρα του: “Ήμουν δεμένος μαζί του…”

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ή αλλιώς ο «Δούκας» από τις Άγριες Μέλισσες υποδέχτηκε το Πρωινό στον χώρο του και μίλησε στη Μαρία Κοκολάκη για τον ήρωα που υποδύεται και τις εξελίξεις στη σειρά, τον χαμό του πατέρα του και τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις που έχει από την παιδική του ηλικία.

Ο ηθοποιός έδειξε στη δημοσιογράφο τα αγαπημένα αντικείμενα του Δούκα και εξομολογήθηκε: «Η σκληρότητά του προέρχεται από τα παιδικά του χρόνια, από τον τρόπο τον οποίο μεγάλωσε. Υπήρχε μια διαφορετική αντιμετώπιση στα αδέρφια». Όσο για τον μικρό Σέργιο; Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Έχει καταφέρει να χτυπήσει μια ευαίσθητη χορδή του Δούκα. Έχει μια εγωιστική αδυναμία, αλλά έτσι είναι ο Δούκας Σεβαστός».

Διάβασε ακόμα εδώ: Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Τάκης έρχεται στο Διαφάνι για να μείνει – Τι σχεδιάζει για εκείνον, την Δρόσω και τον μικρό Σέργιο

Θα καταφέρει να πιάσει στα πράσα τον γιο του; Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε: «Αν θα μάθει το τι συμβαίνει, νομίζω ότι κάτι θα πάρει το αφτί του και η αντίδρασή του θα είναι διαφορετική από αυτό που περιμέναμε ίσως» και τόνισε ότι με τη Μυρσίνη δεν θα μπορέσουν να συγχρονιστούν ξανά, γιατί με έναν τρόπο ο Δούκας έχει επηρεαστεί βαθιά.

Ακόμα, ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για τον χαμό του πατέρα του: «Ήμουν δεμένος με τον πατέρα μου, βέβαια τον έχασα πολύ μικρός. Δεν τον είχα δει πάρα πολύ γιατί έλειπε στη Γερμανία. Όταν γύρισε μείναμε για 2-3 χρόνια μαζί. Τον θυμάμαι με πολλή αγάπη και νοσταλγία».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More