Λεωνίδας Κακούρης: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του «Δούκα Σεβαστού» για την προσωπική του ζωή!

Λεωνίδας Κακούρης: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του «Δούκα Σεβαστού» για την προσωπική του ζωή! | tlife.gr

Φέτος ενσαρκώνει στην μικρή οθόνη τον «εθνικό κακό» και ως Δούκας Σεβαστός είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κακούρη που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε όσα δεν ξέρουμε για εκείνον.

Ο Λεωνίδας Κακούρης εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο τη μέρα που ο ίδιος πέρασε στο Πανεπιστήμιο. «Έχασα τον πατέρα μου πολύ μικρός. Ήμουν 18 χρονών. Ήταν σε ηλικία 47 ετών ο πατέρας μου. Το έμαθα πολύ βίαια. Πήγα στο Πολυτεχνείο να δω αν πέρασα στο Πολιτικό της Νομικής.  Έφυγα πετώντας μέχρι την πλατεία Βάθης που έμενε για να του πως ότι πέρασα και εκεί έμαθα πως σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Έτσι είναι η ζωή, περίεργη. Από τα 18 μέχρι τα 25 δεν είχα τη νιότη που θα έπρεπε…».

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε, όμως και για τον πρώτο του γάμο και τη σχέση με το παιδί της τότε συζύγου του που αισθάνεται δικό του παιδί.

«Έχω δύο παιδιά και έχω έναν γιο, από τον πρώτο μου γάμο που έγινε με μια κοπέλα Ρωσίδα χορεύτρια. Την παντρεύτηκα αφού χωρίσαμε. Παντρευτήκαμε για το παιδί, ήμουν πάντα δίπλα της σαν σύζυγος μέχρι τη στιγμή που ερωτεύτηκα και αποφάσισα να της δώσω το διαζύγιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Και συνέχισε: «Ήταν μια κοπέλα υπέροχη, ένας εξαιρετικό άνθρωπος. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης, που τον θεωρώ και αυτόν γιο μου γιατί είναι ένα γλυκύτατο και υπερταλαντούχο παιδί έχει φτάσει να είναι αρκετά μεγάλος».

«Έχω να τον δω αρκετά χρόνια τον Δημήτρη γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο Λεωνίδας Κακούρης. «Υπάρχει πάντα η πρόθεση και η διάθεση αλλά έχω να τον δω αρκετά χρόνια. Ούτε με τη μαμά του έχουμε επαφή», κατέληξε!

READ more