Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ερωτευμένος με κούκλα Θεσσαλονικιά γιατρό!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει καταφέρει με το χιούμορ και τα εύστοχα σχόλιά του να κερδίσει τους τηλεθεατές του MasterChef, αλλά και τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής του Star είναι χαμηλών τόνων και καταφέρνει εντέχνως να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ένας μεγάλος έρωτας τους τελευταίους μήνες τον έχει κάνει να ζει την απόλυτη ευτυχία.

Ο λόγος που ο “θείος Λεό” ή “σατανάς” , όπως τον αποκαλούν στα τηλεοπτικά πλατό, βρίσκεται στην καλύτερη φάση του είναι η πανέμορφη Θεσσαλονικιά Κρίστη Κάκκαλου. Η γυναίκα που τον έχει κάνει να χαμογελά και να περνά υπέροχα τον τελευταίο καιρό έχει όλα όσα έψαχνε. Είναι χαμογελαστή, ευχάριστη, ενώ τα κοινά τους ενδιαφέροντα ενισχύουν την όμορφη σχέση τους.

Η Κρίστη εργάζεται στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης και ειδικεύεται στην αποκατάσταση  νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών. Μεγάλη της αγάπη είναι το τένις και ασχολείται με την προπόνηση μικρών παιδιών. Εκτός από πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα έχει και αξιοπρόσεκτη εξωτερική εμφάνιση, που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η γνωριμία τους μετρά σχεδόν έξι μήνες. Στην αρχή της σχέσης τους ο γνωστός chef ταξίδευε κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα του MasterChef τα πράγματα έχουν αλλάξει, λόγω περιορισμένου χρόνου. Έτσι, η όμορφη Θεσσαλονικιά, σε κάθε ευκαιρία, παίρνει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Read More

And More