Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και το χιουμοριστικό σχόλιο

Μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να είναι ένα αρκετά δημοφιλές πρόσωπο ωστόσο, την προσωπική του ζωή προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα.

Ο κριτής του MasterChef που τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, σπάνια δημοσιεύει λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Γι’ αυτό άλλωστε και οι φορές που τον έχουμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις μαζί με την Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ελάχιστες. Οι δυο τους άλλωστε, κατάφεραν να κρατήσουν και την είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού για αρκετό καιρό μυστική ενώ και μετά τη γέννηση του γιου τους, ελάχιστες είναι οι φορές που τον έχουμε δει να δημοσιεύει στιγμιότυπα με το παιδί του.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου από τη δική της πλευρά δημοσιεύει ακόμα πιο σπάνια φωτογραφίες, ενώ μέχρι σήμερα καμία από τις αναρτήσεις της δεν έχει να κάνει με τον γιο της ή τον αγαπημένο της Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Σήμερα όμως, ο σεφ αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση δημοσιεύοντας στα stories του στο instagram μια φωτογραφία της νεαρής ηθοποιού από την ώρα που βρίσκεται σε κάποιο λούνα πάρκ και απολαμβάνει ένα από τα παιχνίδια. Μάλιστα, γνωστός για το χιούμορ του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε, «Αχ, αυτοί οι νέοι».

Read More

And More