Site icon TLIFE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Με αυτόν τον τρόπο λέει στην μητέρα του να μείνει σπίτι! [video]

Με το σύνθημα «μένουμε σπίτι» να ακούγεται καθημερινά από παντού και τους νέους να έχουν κλειδωθεί στο σπίτι για να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες, τη στιγμή που οι ηλικιωμένοι κάνουν τις βόλτες τους έχει θορυβήσει αναμφίβολα όλων τον κόσμο. Με αφορμή μάλιστα και την μεγάλη έξοδο της Παρασκευής σε χωριά και σε νησιά, σαν να βρισκόμαστε σε διακοπές και όχι σε καραντίνα, πολλοί επώνυμοι θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα και να ζητήσουν από τον κόσμο να ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών.

Ανάμεσά τους ήταν και ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο κριτής του MasterChef –που έχει «παγώσει» τα γυρίσματά του μέχρι νεωτέρας- μένει στο σπίτι, ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη μουσική (δεν είναι η πρώτη φορά) και παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι.

Όσο για την δική του μητέρα, την κυρία Μαρία και τις φίλες της ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα το οποίο απευθύνεται σε όλον τον κόσμο –μεγαλύτερης ηλικίας- που πρέπει να μείνει μέσα στο σπίτι για να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού.

Δες το Video του:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τραγουδά και μας ζητά να μείνουμε σπίτι!

“Ρε μάνα… “παλουκωσου” σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι…. Υγ. Είμαι σίγουρος ότι αν τους πούμε υποχρεωτικά να ξεχυθουν στα λιβάδια θα κλειδωθουν μεσα… Καλή δύναμη σε όλους”, έγραψε χαρακτηριστικά ο chef.

© 2024 tlife.gr