Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι ώρες αγωνίας και η έκκληση για βοήθεια!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Πρόσφατα, ο γνωστός σεφ πέρασε δύσκολες στιγμές, τόσο μάλιστα που αναγκάστηκε να κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια. Τι του συνέβη; Ο αγαπημένος του σκύλος, Σαλβαδόρ, χάθηκε από το σπίτι του στο Μαρκόπουλου, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ανησυχήσει πολύ.

Έτσι, λοιπόν, ο κριτής του MasterChef δημοσίευσε στα stories του μια φωτογραφία το τετράποδου φίλου του και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Χάθηκε από την αυλή μας στο Μαρκόπουλο. Ψάχνουμε τον Σαλβαδόρ. Παρακαλώ όποιος τον έχει δει να στείλει μήνυμα η να επικοινωνήσει στο 69********».

Οι followers του κινητοποιήθηκαν άμεσα και τελικά η υπόθεση είχε αίσιο τέλος. Ο σκύλος βρέθηκε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έσπευσε να ευχαριστήσεις όλους όσους τον βοήθησαν ή έστω ενδιαφέρθηκαν και του έστειλαν κάποιο μήνυμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που τον έβγαλε στο σαλόνι του σπιτιού του, γράφοντας: “Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Τον βρήκαμε!!!“.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Read More