Λευτέρης Πανταζής: «Έχασα 10 κιλά για τον γάμο της κόρης μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα έκανε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

O δημοφιλής τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της κόρης του, Κόνι Μετάξα με τον Μάριο Καπότση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/7.

«Για την κόρη μου είμαστε έτοιμοι να γίνει ο γάμος. Εγώ είμαι αυτός που τους διασκεδάζω, αυτός που θα πάει τη νύφη στον γαμπρό, θα κάνω πολλά πράγματα. Έχω χάσει 10 κιλά και θέλω να χάσω και ακόμα λίγα, για να μπορώ να πάρω δύο μετά. Μπορεί να τραγουδήσω και με την Φουρέιρα στον γάμο» είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Για το ενδεχόμενο η κόρη του να γίνει μαμά και εκείνος παππούς, ο Λευτέρης Πανταζής εξομολογήθηκε: «Είμαι έτοιμος να γίνω παππούς, θα έρθει κάποια στιγμή και αυτό. Θα μάθουμε στο παιδί να λέει Λεπά και όχι παππού». 

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως δεν θα απέκλειε το να κάνει γάμο με κάποια σύντροφό του, λέγοντας: «Ποτέ μην λες ποτέ, δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να έρθει ένα πλάσμα και να σου δώσει μια στο κεφάλι και να πεις εδώ είμαστε έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου».

Read More

And More