Λευτέρης Πανταζής: “Ο σύντροφος της κόρης μου σκέφτεται σαν εμένα, μου μοιάζει…” Video

Η Κόνι Μεταξά είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό του Μάριου Καπότση και ο Λευτέρης Πανταζής νιώθει μόνο χαρά για την μονάκριβη κόρη του! Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμπαθεί ιδιαίτερα τον σύντροφο της ταλαντούχας κόρης του και μάλιστα πατέρας και “γαμπρός” δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν μαζί βόλτες στα νότια προάστια. Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε τόσο για την Κόνι Μεταξά όσο και για τη σχέση του με τον σύντροφό της.

“Σκέφτεται σαν και εμένα, μου μοιάζει. Μπορεί να έχει επηρεαστεί και η κόρη μου από αυτό γιατί τα κοριτσάκια έχουν πάντα σαν πρότυπο τον μπαμπά. Είναι ένας καλός άνθρωπος, έξυπνος, επιχειρηματίας, αθλητής, δεν πίνει, δεν καπνίζει. Έχει πρόγραμμα σκέφτεται και όλο αυτό ιντριγκάρει έναν μπαμπά, ο οποίος θέλει το κορίτσι του να είναι καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής στον Γιώργο Λιάγκα.

“Είμαι υπερήφανος. Όταν βλέπεις το παιδί σου να εξελίσσεται και όλα όσα δεν μπορούσα να κάνω εγώ επειδή δεν είχαμε λεφτά τα έδωσα στην Κόνι. Βλέπω μια εξέλιξη και μ΄αρέσει αυτό”, συμπλήρωσε.

Read More

And More