Λευτέρης Πανταζής: Συγκινητικές στιγμές κοντά στο μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, λίγο πριν φύγει για Βοστώνη! [pics]

Μοναδικές συγκινητικές στιγμές, βίωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Λευτέρης Πανταζής, όταν βρέθηκε στο σπίτι του μικρού πρωταθλητή της ζωής, Παναγιώτη Ραφαήλ, που σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει για το ταξίδι ζωής στη Βοστώνη! Ο Λευτέρης πέρασε αρκετή ώρα με τον μικρό και την οικογένειά του και του έστειλε ευχές και όλη τη θετική ενέργεια για να πάνε όλα καλά στο ταξίδι του και να γυρίσει νικητής!
Οι γονείς του μικρού ήρωα, Γιώργος και Ρία, υποδέχτηκαν τον δημοφιλή τραγουδιστή στο σπίτι τους στην Χαλκίδα, με τον Παναγιώτη Ραφαήλ, να του χαρίζει το πιο μεγάλο του χαμόγελο! Με αφορμή το «Panagiotakis Smile Party» που διοργάνωσε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Χαλκίς», Φοίβος Μορίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να τραγουδήσει για τον Παναγιώτη Ραφαήλ, και η φωνή του να γίνει σύμμαχος στο ταξίδι του, μαζί με την τεράστια αγάπη του κόσμου.

«Ότι πιο συγκινητικό έχω ζήσει !!!Καλή δύναμη μικρούλη μου Παναγιώτη Ραφαήλ! Όλα θα πάνε καλά στη Βοστώνη!!!Το χαμόγελο σου μου έδωσε μεγάλη δύναμη» έγραψε  ο τραγουδιστής  κάτω από τις φωτογραφίες του με το μικρό και την οικογένειά του

Read More

And More