Λευτέρης Πετρούνιας: Ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από τον τελικό του Challenge Cup

Την απόφασή του να αποσύρει τη συμμετοχή του από τον τελικό του Challenge Cup στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας ανακοίνωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρά το γεγονός πως κέρδισε την πρώτη θέση με βαθμολογία 15.300 τερμάτισε την Παρασκευή (8/9), στον προκριματικό του Challenge αποφάσισε να μην αγωνιστεί στον τελικό προκειμένου να μη θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο μετά το δύσκολο διάστημα τραυματισμών που πέρασε.

«Η χθεσινή μου απόδοση στον προκριματικό του Σομπατέλι ήταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην βαθμολογία. Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το κρίσιμο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι σε 2 εβδομάδες. Θα αποσύρω την συμμετοχή από έναν ομολογουμένως εύκολο τελικό καθώς δεν θέλω να ρισκάρω και να πιέσω το σώμα μου σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα.

Το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Καλό κουράγιο, εύχομαι γρήγορα να βρείτε δύναμη και να χαμογελάσετε ξανά».

Read More

And More