Λευτέρης Πετρούνιας: Αναχώρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Μαζί του στο αεροδρόμιο η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρέθηκε πριν λίγη ώρα ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος αναχώρησε για το Τόκιο προκειμένου να συμμετάσχει στους 32ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί τον Ολυμπιακό τίτλο του στους κρίκους και να γράψει ακόμη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία του. Μάλιστα, ο Έλληνας αθλητής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram και μια φωτογραφία του λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το Τόκιο.

Μαζί του στο αεροδρόμιο για να τον “ξεπροβοδίσουν” βρέθηκαν και η Βασιλική Μιλλούση με της δυο κόρες τους Σοφία και Ελένη.

Να θυμίσουμε πως ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την Άννα Κορακάκη θα είναι οι δυο σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στο Τόκιο στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Μια μέρα μετά, στις 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο προκριματικός της ενόργανης γυμναστικής ανδρών στον οποίο ο 30χρονος πρωταθλητής έχει κληρωθεί να αγωνιστεί στον δεύτερο από τους τρεις ομίλους.
Αν όλα πάνε καλά και πάρει την πρόκριση, τότε την Δευτέρα 2 Αυγούστου θα τον δούμε να διαγωνίζεται στον μεγάλο τελικό.

Καλή επιτυχία!

Πηγή φωτογραφιών: ego-gymnastics.gr

 

Read More

And More