Site icon TLIFE

Λευτέρης Πετρούνιας: “Έκοψαν” οι σκηνοθέτες την προσπάθεια του και η Βασιλική Μιλλούση εκνευρίστηκε

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στους προκριματικούς των κρίκων και σφράγισε την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μάλιστα, ο Έλληνας “άρχοντας των κρίκων” έστειλε φιλιά στην κάμερα με αποδέκτες τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δυο κόρες τους. Παρ’ όλα αυτά, την προσπάθειά του δεν την είδαμε ποτέ στην τηλεόραση!

Σύμφωνα με το ertnews.gr, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Προφανώς, θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!

Όπως ήταν επόμενο, η Βασιλική Μιλλούση, η οποία περίμενε με αγωνία να δει τον άντρα της, έμεινε με… την απορία και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της μέσα από τα Instagram Stories της.

«Εδώ λοιπόν, σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν» τόνισε η Βασιλική Μιλλούση.

 

Λίγο αργότερα, φαίνεται πως η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια κατάφερε να δει την υπερπροσπάθεια του συζύγου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

 

 

© 2024 tlife.gr