Λευτέρης Πετρούνιας: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και το πρώτο μήνυμα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στην Τουρκία. 

Ο Ολυμπιονίκης, που τις τελευταίες δυο εβδομάδες αναγκάστηκε να μείνει εκτός προπονήσεων λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων που είχε, δεν κατάφερε να φέρει το αποτέλεσμα που ήθελε, ωστόσο ανέβηκε για ακόμη μια φορά στο βάθρο κατακτώντας την τρίτη θέση.

Λίγες ώρες μετά, ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram δυο οικογενειακές φωτογραφίες και τόνισε πως ξεκινά ήδη την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έρχεται προκειμένου να λάβει το εισιτήριο για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

«Αριστερά μου και δεξιά μου βλέπετε τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια! Στη μέση βλέπετε και ένα χάλκινο. Δοκιμάσαμε διάφορες αλλαγές αυτή τη σαιζόν που δεν μας έδωσαν αυτό που θέλαμε.

Σίγουρα δεν βοήθησαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά όλα αυτά μας φέρνουν σε ένα συμπέρασμα. Η διαδρομή για το Παρίσι κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι όμως με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα και γι’ αυτό σηκώνουμε μανίκια από την Τρίτη κιόλας γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά» έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Read More

And More