Λευτέρης Πετρούνιας: Τα δυσάρεστα νέα και η ανάγκη να μπει στο χειρουργείο!

Λευτέρης Πετρούνιας: Τα δυσάρεστα νέα και η ανάγκη να μπει στο χειρουργείο! | tlife.gr

Δύσκολες ώρες περνά ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας που μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο καλύτερος αθλητής στο αγώνισμα των κρίκων, που έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα με τα αναρίθμητα μετάλλια που έχει κερδίσει, δεν θα συμμετάσχει για λόγους υγείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα στενοχωρημένος ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να ενημερώσει τους φίλους και τους θαυμαστές του, προσωπικά μέσα από το instagram του, με ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου και εξηγεί πως λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από προηγούμενους αγώνες, θα χρειαστεί να απέχει για λίγο από τον αθλητικό χώρο και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δες το μήνυμά του:

«Τόσα χρόνια έχω εισπράξει απίστευτη αγάπη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο. Γι΄ αυτό και τα άσχημα νέα, επιλέγω να τα μάθετε από εμένα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού που με ταλαιπωρεί ήδη από τους προηγούμενους αγώνες και που με υποχρεώνει πια να οδηγηθώ στο χειρουργείο, δεν θα βρίσκομαι φέτος στο Παγκόσμιο για να υπερασπιστώ τα ελληνικά χρώματα και να διεκδικήσω ακόμη έναν Παγκόσμιο τίτλο, για να χαρεί όλη η Ελλάδα.

Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Εγώ και εσείς μαζί με την στήριξή σας. Σφίγγω τα δόντια και με τη βοήθεια του προπονητικού και ιατρικού team ευελπιστώ ότι θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους στις επόμενες διοργανώσεις και να φτάσω υγιής μέχρι το μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Θα είμαστε σύντομα γεροί, δυνατοί, για να βάλουμε την ελληνική σημαία ξανά στον υψηλότερο ιστό».

View this post on Instagram

Τόσα χρόνια έχω εισπράξει απίστευτη αγάπη από όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλο τον κόσμο. Γι’αυτό και τα άσχημα νέα, επιλέγω να τα μάθετε από εμένα. Δυστυχώς, λόγω του τραυματισμού που με ταλαιπωρεί ήδη από τους προηγούμενους αγώνες και που με υποχρεώνει πια να οδηγηθώ στο χειρουργείο, δεν θα βρίσκομαι φέτος στο Παγκόσμιο για να υπερασπιστώ τα ελληνικά χρώματα και να διεκδικήσω ακόμη έναν Παγκόσμιο τίτλο, για να χαρεί όλη η Ελλάδα. Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Εγώ και εσείς μαζί με την στήριξή σας. Σφίγγω τα δόντια και με τη βοήθεια του προπονητικού και ιατρικού team ευελπιστώ ότι θα είμαι σε θέση να διεκδικήσω τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους στις επόμενες διοργανώσεις και να φτάσω υγιής μέχρι το μεγάλο στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. Θα είμαστε σύντομα γεροί, δυνατοί, για να βάλουμε την ελληνική σημαία ξανά στον υψηλότερο ιστό. #staystrong #petrounias #illbeback

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on

 

READ more