Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Ερωτευμένοι σε καλοκαιρινή συναυλία! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η απόλυτη καλοκαιρινή συναυλία της χρονιάς! Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με μία μοναδική εμφάνιση στην Μαρίνα Φλοίσβου. Αφορμή ήταν η παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου γνωστής εταιρείας που έγινε με φόντο ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα της πόλης. Στο ξεχωριστό live έδωσαν το παρών αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπου χόρεψαν και αποθέωσαν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Βασιλική Μιλλούση, όπου διασκέδασαν με τις τεράστιες επιτυχίες του Σάκη Ρουβά. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων και η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μπορεί να έμειναν για κάποιο χρονικό διάστημα χωριστά αλλά τώρα είναι ξανά μαζί και αχώριστοι! Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του και φαίνεται πως η απόσταση που πήρε τελικά τους έδεσε ακόμη περισσότερο.

Έτσι, οι δυο τους βρέθηκαν στο Παλαιό Φάληρο και απόλαυσαν τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, μέχρι την ώρα που ολοκληρώθηκε το live, λίγο πριν τις 12 το βράδυ.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More